Servicii de curatare si igienizare aparat aer conditionat


Servicii profesionale de revizie aer conditionat

Nimic nu se compara cu bucuria si confortul de a scapa de caldura torida a verii atunci cand intri in casa, unde aerul conditionat este racoros si relaxant. Dar, cand te confrunti cu un miros urat aer conditionat acasa, de mucegai, tot farmecul dispare si stii ca trebuie sa actionezi rapid. Ai nevoie de o revizie aer conditonat pentru a-ti repune aparatul in stare perfecta de functiune si pentru a te bucura in continuare de ceea ce iti ofera el.

De ce miroase urat aerul conditionat?

Pe scurt, un miros urat din aerul conditionat indica acumularea de cresteri bacteriene care se formeaza pe canalul de scurgere, pe bobina evaporatorului sau in tavita de scurgere. Bobina evaporatorului este un mediu umed, ceea ce poate duce usor la dezvoltarea mucegaiului.

Iata ce poti sa faci sa verifici de unde vine acest miros intepator aer conditionat:

 • sa verifici daca tavita de scurgere este plina
 • daca bobinele de evaporator sunt inghetate
 • daca exista exces de umiditate in conductele sau orificiile de aerisire
 • daca exista un blocaj in conducta de condens

Pentru ca aerul care provine de la orificiile apararatului de aer conditonat nu ar trebui sa aiba miros, doar o firma autorizata in revizie aer conditionat, reparatii, curatare si igienizare, completare si umplere cu freon va poate ajuta in mod responsabil pentru a elimina total problema.

De fapt, noi recomandam sa faceti aceasta revizie si intretinere (care include solutii pentru combaterea acestui miros urat la aer conditionat) cel putin de doua ori pe an, inainte de cele doua sezoane importante (primavara si toamna).


Aparatul de aer conditonat miroase a mucegai greu?

Acest lucru poate indica probleme grave. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru rezolvare miros aer conditionat.

Sunem specialisti in rezolvare probleme miros urat instalatie climatizare

Fie ca detectezi miros ca de „sosete murdare”, „oua clocite” sau mucegai ce provine de la aparatul de aer conditionat, este clar ca exista o problema cu unitatea de racire. Uneori, aceste mirosuri pot fi reperate la inceputul sezonului cald sau rece, pe masura ce praful si mizeria acumulata in unitate incepe sa arda.

Un miros de mucegai inseamna de obicei ca ar putea exista contaminanti in sistemul de aer conditionat. Pentru ca interiorul unitatii este un loc intunecat si umed, el favorizeaza dezvoltare bacteriilor.

Acest lucru inseamna ca aparatul de aer conditionat poate raspandi spori de mucegai periculosi in camera. Mucegaiul poate provoca probleme grave de sanatate, mai ales daca unul din membri este predispus la alergii.

De aceea, nu ar trebui sa ignori niciodata mirosurile ciudate si grele care provin de la aparatul de aer conditionat. Cel mai bun mod de a ajunge la radacina problemei este sa apelezi la un tehnician profesionist, specializat pe aparate de aer conditionat.

De ce sa ne suni pentru o programare revizie aer conditionat si aer conditionat miroase urat:

 • avem preturi accesibile
 • facem revizie completa a aparatului de aer conditionat
 • ne deplasam oriunde un Bucuresti
 • suntem disponibili pentru interventii urgente
 • aria noastra de expertiza este extrem de larga: facem revizii, dar si reparatii complicate, chiar pana la nivel de placa de baza electronica
 • te vom ajuta sa scapi de acest miros neplacut aer conditionat
 • vom curata aparatul de aer conditionat in mod temeinic

Prelungeste durata de viata a aparatului tau de aer conditionat.

Suna acum daca te confrunti cu miros ciudat aer conditionat!

rear-view-of-air-conditioner-repairman-standing-on-stepladder.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.