Curatare aer conditionat – Scapa de mirosurile urate!

In timpul verii aparatele de aer conditionat sunt la mare cautare. Cu toate acestea, un aparat poate functiona in mod corespunzator doar daca ai grija de el. Un aparat de aer conditionat murdar poate duce la diverse boli si infectii, inclusivmiros ciudat aer conditionat. Din acest motiv, curatarea si igienizarea aparatului de aer conditionat sunt importante atat inainte cat si dupa sezonul cald.

Dar, ce se intampla daca nu apelezi periodic la un specialist in curatare, intretinere si reparatii aer conditionat?

Una din cele mai frecvente probleme cu care se confrunta proprietarii este ca ajung sa se confrunte cumiros urat la aer conditionat. Acest lucru se intampla in principal din cauza dezvoltarii mucegaiului si a bacteriilor de-a lungul conductelor de aer. Prin urmare, daca aparatul de aer conditionat miroase foarte urat, este important ca el sa fie curatat si igienizat in mod corespunzator.

Va puteti baza pe noi pentru servicii curatare aer conditionat oriunde in Bucuresti si pentru eliminaremiros intepator aer conditionat. Ne deplasam la adresa dumneavoastra cu arsenalul de consumabile si ustensile necesare pentru a indeparta in mod eficient si complet mucegaiul, praful si mizeria adunata in interiorul unitatilor, oricemiros urat din aerul conditionat.

In afara de curatarea temeinica a aparatului, va putem ajuta cu tot ce tine de revizie, verificare freon, completare/ umplere freon, reparatii placi electronice aer conditionat. Notati numarul nostru de telefon si contactati-ne oricand intampinati o problema cu aparatul de aer conditionat, inclusiv pentrumiros urat instalatie climatizare.

De ce miroase urat aerul conditionat?

Aer conditionat miroase urat, a „sosete murdare”? Prima cauza in aceasta situatie este acumularea de mucegai tip ciuperca si de bacterii in interiorul conductei aparatului. Este critic sa constientizati ca aceste bacterii si mucegaiuri se pot raspandi cu usurinta in aer si astfel pot ajunge in plamanii si caile respiratorii ale membrilor familiei.

Toate aparatele de aer conditionat functioneaza prin transformarea aerului cald in aer rece. Acest proces duce la condensarea si formarea de picaturi mici de apa in interiorul unitatii. Apoi, aceste picaturi ar trebui sa se scurga prin conducta aparatului, dar uneori umezeala si restul de apa determina aparitia si dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor si mucegaiului pe conducte.

Sfat din partea profesionistilor pentru problememiros neplacut aer conditionat

Daca exista o infestare cu mucegai s-ar putea sa observati o acumulare de culoare negru – verzui pe conducte. Pentru a preveni acest lucru, contactati-ne pentru a curata in mod regulat conductele aparatului de aer conditionat.

Curatare aer conditionat pentru combateremiros urat aer conditionat acasa

Daca observati unmiros aer conditionatneplacut, persistent si spongios de fiecare data cand porniti aparatul de aer conditionat, cel mai probabil exista o problema pe conducta de scurgere. Sistemul de drenaj din aparat colecteaza picaturile de apa condensata si le filtreaza in exteriorul aparatului. Cu toate acestea, daca scurgerea este infundata sau sistemul nu functioneaza din anumite motive, apa nu se va evacua in mod corespunzator.

In schimb, apa se va acumula in conducta de scurgere, favorizand astfel dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor, mucegaiurilor si altor germeni. Asadar, programati din cand in cand o curatare aer conditionat pentru a va asigura ca aparatul va functiona in continuare fara probleme.

bearded-man-cleaning-air-conditioner-with-rag.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *