Suna acum pentru servicii igienizare aer conditionat si eliminaremiros urat aer conditionat acasa

Cu toate ca multi oameni aleg in ultima vreme sa investeasca in aparate de aer conditionat foarte performante, putini sunt cei care constientizeaza pe deplin cat de importante sunt interventiile periodice pentru curatarea si igienizarea aparatelor. Aceste operatiuni nu trebuie efectuate la intamplare, ci in mod riguros de catre specialisti si firme autorizate.

De exemplu, un specialist in igienizare aer conditionat si combateremiros neplacut aer conditionatva folosi solutii dedicate pentru eliminarea rapida a mucegaiului, bacteriilor si fungilor. Aceste solutii sunt non-toxice, dar cu o actiune puternica pentru curatarea aparatelor de aer conditionat.

Cum puteti scapa demiros urat instalatie climatizare?

Atunci cand observati ca aerul din incapere este intepator, urat, grav si aproape de nesuportat, cel mai probabil aveti probleme cu umiditatea ridicata sau nu ati mai acordat atentie intretinerii corespunzatoare a sistemelor de ventilatie, aer conditionat si incalzire.

Interventii rapide si cu rezultate optime pentruigienizare aer conditionat

Daca ne veti solicita pentru servicii de intretinere pentru aparatele de aer conditionat sieliminare miros urat la aer conditionat, veti putea preveni astfel de mirosuri grele ce se formeaza in mod firesc ca urmare a dezvoltarii mucegaiului si bacteriilor intr-un mediu umed, intunecat, favorabil.

O curatare profesionala periodica va face ca aparatul de aer conditionat sa poate fi folosit pe o perioada mai lunga de timp, sa ofere un randament mai bun si sa va tina departe de boli,miros ciudat aer conditionatsi alte afectiuni respiratorii.

Asigurati-va ca toti membrii familiei respira un aer de o calitate optima, curat si pur, pentru ca o calitate indoielnica a aerului respirat poate duce la aparitia multor boli si afectiuni.

Stitide ce miroase urat aerul conditionat?

Prin modul sau de functionare, un aparat de aer conditionat va recircula aerul din incapere, iar daca acesta este contaminat, riscul de a va imbolnavi este si mai mare. Iata care sunt acesti contaminanti din aer care pot provocamiros intepator aer conditionat:

  • parul animalelor de companie
  • poluati din exterior care ajung in interior
  • praf
  • umiditate excesiva
  • bacterii si virusi (chiar si virusul COVID-19) care ajung in sistemul de climatizare
  • substantele chimice de la produsele de curatare de uz casnic, materiale de constructie, vopsele, fum de tigara, finisaje etc.


De ce aveti nevoie de igienizare aer conditionat si combateremiros aer conditionat?

  • pentru a creste eficienta si randamentul aparatului de aer conditionat (el nu va functiona in parametri optimi daca este murdar, imbacsit de praf, mizerie, mucegaiuri si bacterii).
  • pentru prevenirea si combaterea mirosurilor grele (cand unaer conditionat miroase urat). Doar cu o inspectare periodica relizata de profesionistii in igienizare aer conditionat, veti putea preveni formarea si dispersarea mirosurilor urate in aer (miros urat din aerul conditionat).
  • pentru a indeparta praful de la nivelul aparatului. Nu asteptati sa vedeti cum praful sub forma de nori iese din orificiul de incalzire. Cel mai probabil, peretii interiori sunt plini de praf si necesita interventie imediata.
  • cheltuieli mai mici. Pe principiul – este mai ieftin sa previi decat sa repari, va fi mai scump sa inlocuiesti sau sa repari un aparat de aer conditionat, decat sa previi aceste lucruri prin sesiunile frecvente de igienizare aer conditionat.

In plus, retineti ca un aparat de aer conditionat care nu este bine igienizat in mod periodic, poate deveni periculos pentru sanatatea si siguranta membrilor familiei.

3EDEM27.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *